Datorita dezvoltarii tehnologiei din ultimii ani, smartphone-urile au reusit sa se bucure de o popularitate imensa, aflandu-se fara exceptie in buzunarul oricui.
Fie ca vrei sau nu, esti ,,legat,, de telefonul tau mobil oriunde mergi, mereu conectat la ceea ce se intampla si viata cotidiana. Fiind gadget-ul preferat, telefonul ofera o comoditate sporita atunci cand vine vorba de navigarea pe internet si, datorita aplicatiilor diverse, un ajutor de nadejte chiar in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, cat de multe lucruri stii despre smartphone-ul tau si de cate ori l-ai folosit la maxima lui capacitate?
Vei descoperi mai departe cateva curiozitati si lucruri interesante legate de telefonul tau, pe care nu le stiai pana acum.
- Utilizarea telefonului in timp ce acesta este conectat la incarcator poate reduce performanta acestuia. Producatorii recomanda folosirea unor incarcatoare cu cablul mai scurt, pentru a nu facilita folosirea acestuia in timpul alimentarii. Asadar, evita sa iti folosesti smartphone-ul dupa ce il pui la incarcat si ai rabdare ca bateria sa se incarce la maxim inainte sa incepi sa il folosesti din nou.
- Telefoanele care sunt protejate cu huse de calitate, din plastic policarbonat, precum cele de pe LERATO, suporta mai bine socul, spre deosebire de cele protejate cu o husa normala sau din silicon simplu. Cum stii daca husa telefonului tau este realizata din plastic policarbonat? Este nevoie numai sa o indepartezi de pe telefon si, la lumina soarelui, sa observi daca lumina trece prin ea. Daca da, atunci inseamna ca husa aleasa de tine este cea potrivita.
- Ecranul telefonului contine mai multe bacterii decat ti-ai imaginat vreodata. Asadar, nu uita sa iti cureti constant ecranul telefonului cu servetele speciale de curatare si spala-te regulat pe maini. Pe parcursul zilei, nu iti dai sema cat de mult timp petreci cu telefonul in mana si cat de des il atingi pe fata. Acesta ar putea fi unul dintre principalele motive pentru care imperfectiunile apar in zona fetei.
- Cele mai multe dintre telefoanele ieftine sunt la fel de performante ca cele mai scumpe, exceptie facand calitatea camerei de fotografia si a lentilei. Oamenii pun mai mult accent pe companie si mai putin pe software. Asadar, trebuie sa stii ca de cele mai multe ori platesti brand-ul si nu neaparat calitatea.
- Stiai cat a costat primul telefon mobil inventat? Ei bine, daca ti-ai imaginat ca nu avea un pret impresionant, atunci afla ca acesta a fost scos pe piata cu pretul de 4000 de dolari si a aparut prima data in Statele Unite.
- Un smartphone actual este cu mult mai rapid decat primul calculator aparut. Mai exact , acesta raspunde comenzilor de 17 milioane de ori mai repede decat Eniac. calculatorul ce ocupa o camera intreaga, conceput in anul 1946.
Lista curiozitatilor poate sa continuie, caci diversitatea acestor gadget-uri nu inceteaza sa uimeasca. Asadar, daca credeai ca stii totul despre ultimul model de telefon achizitionat, consulta mai degraba curiozitatile si lucrurile esentiale legate de acesta, pentru a-l putea folosi la capacitatea lui maxima si, eventual, pentru a te putea bucura de el cat mai mult timp.