Cumpărarea unei case este o sarcină foarte dificilă, după cum am mai discutat și în alte articole anterioare. Cu toate acestea, vine momentul în care faci achiziția, însă ce faci după ce ai cumpărat o casă la roșu?
Ne-am achiziționat o casă în timpul iernii trecute, după ceva mai mult de jumătate de an de căutări. Am vizitat nenumărate case și am discutat cu nenumărați proprietari care doreau să le vândă. La un moment dat, am găsit casa pe care ne de-o doream dar se afla într-o zonă destul de rea a orașului.
Am decis să nu ne oprim și să căutăm în continuare. Am găsit în cele din urmă o casă care se potrivea cumva dorințelor noastre, însă mai aveam destul de mult de muncă la ea. Ne-am luat inima în dinți și am făcut actele de vânzare-cumpărare.
De îndată ce ne-am văzut cu cheile și actele în mână știam că trebuia să ne apucăm de treabă. Aveam o mulțime de lucruri de făcut: de realizat instalația sanitară împreună cu centrala; de montat calorifere; de acoperit terasa; de construit o cameră a centralei; de pus parchet; de montat pavaj în curte; și astea au fost doar lucrurile pe care le-am observat la prima vedere.
Procesul de finalizare a casei
Procesul de finalizare a casei a fost unul foarte dificil, fiind necesar să lucrăm cu o echipă de instalatori, dar și o echipă de constructori. Fiecare dorea să câștige atât din serviciile oferite, cât și din comisionul primit de la firmele de materiale de construcții de la care își luau marfa.
Având sprijinul părinților la dispoziție, atât financiar, cât și în materie de sfaturi, am reușit să ne dăm seama că aveam mult mai mult de câștigat dacă achiziționam materialele de construcții separat.
Atât părinții cât și alte rude apropiate ne-au avertizat asupra faptului că meseriașii de multe ori câștigă și de pe urma comisionelor oferite de firme de materiale de construcții care vând scump sau de ce nu își adaugă direct ei comisionul și încasează de la tine.
Am stabilit încă de înainte de începerea lucrărilor cu echipele de meseriași cu care lucram că materialele necesare le vom aduce noi, ori de câte ori este necesar. Am observat cum inițial au fost puțin deranjați de acest lucru, dar au trecut mai departe și au început munca.
Până la Crăciun s-a lucrat din greu și am reușit în cele din urmă să ne mutăm în casă finalizând atât interiorul acesteia, cât și exteriorul, reducând cu până la 30% costul total al lucrărilor, datorită faptului că am achiziționat materialele de construcții online.
De unde am luat materialele de construcții
După ce am adunat toate materialele necesare într-o agendă, fiind un om al tehnologiei, am deschis laptopul și am început să navighez. După câteva recenzii citite și câteva website-uri vizitate, am aterizat pe Vindem-Ieftin.ro. La fel cum sugerează și numele este un magazin online ce vinde ieftin materiale de construcție, punându-le la dispoziție clienților marfă de calitate și prețuri convenabile.
Am apelat la alternativa de a comanda online și am ieșit mult mai bine. Am accesat website-ul Vindem-Ieftin.ro, am completat necesarul de materiale pe care îl aveam și am trimis o cerere de ofertă. La scurt timp am fost contactat de cineva, mi s-a prezentat oferta, am acceptat-o și nu la mult timp după am avut materialele acasă.
Am fost informat că pot beneficia de o reducere la comandă dacă fac o recenzie video a livrării produselor și trimit filmulețul firmei de la care am achiziționat materialele și fiindcă nu puteam să nu profit de această ofertă, am acceptat-o. Am filmat momentul în care mi s-au livrat produsele și am beneficiat de o reducere de 100 de lei de care aveam nevoie din plin fiind la limită cu banii.
Sfatul meu: nu-ți mai pierde timpul căutând cel mai bun preț, apelează la Vindem-Ieftin.ro și poți achiziționa orice material de construcție ai nevoie la prețuri convenabile și într-un timp cât mai scurt.
Articol scris pentru SuperBlog 2018