Chiar și acum când vara este pe ducă, și toamna dă din ce în ce mai multe semne că ar vrea să îi ocupe locul, vremea este favorabilă pentru team building-uri în natură.
Având în vedere însă schimbările bruște de temperatură, trebuie să fii atent la cum îți alegi locul în care ulterior vei petrece chiar și câteva zile cu întreaga echipă. Chiar lângă Timișoara, sunt câteva locații de team building, unde aveți ocazia să faceți diverse activități outdoor și să vă bucurați în același timp de frumusețile acestui anotimp.
Să vedem care sunt câteva dintre destinațiile aflate în apropiere de Timișoara, unde alături de echipa Vertical Adventure, ai posibilitatea să organizezi un team building de succes.
- Cheile Butii – este o zona situată pe flancul sudic al munților Retezat, fiind săpată în formațiuni calcaroase încă din perioada jurasicului și oferă o rețea vastă de peșteri, izvoare, cascade și baraje naturale. Complexul este situat la o altitudine de aproximativ 900 de metri și se află în apropierea Cheilor Buții. Buța izvorăște din Munții Retezat, iar pe cursul ei, nu cu mult înainte de vărsare în Jiul de Vest, ea a săpat în piatră formând spectaculoasele chei ale Buții, mărginite de pereți înalți ce ajung până la 100 de metri.
- Suncuius – se află la circa 1 km de localitatea Şuncuiuș, centrul comunei cu același nume, în defileul Crișului Repede, în munții Pădurea Craiului. Localitatea Șuncuiuș se află în partea de Sud Est a județului Bihor, pe cursul mijlociu al râului Crișul Repede, pe o distanță de 7.2 km. Crișul Repede are afluenți cu văi adânci și pitorești precum: Hentul (30 km), Drăganul (39 km) și Iadul (42 km), care-i asigură un debit apreciabil. Toți cei trei afluenți menționați străbat regiuni cu un peisaj deosebit, cu peșteri, cascade, chei și alte formațiuni, influențând hotărâtor fluxul turistic din zonă. Ceea ce asigură acestui defileu o resursă turistică de amploare sunt peșterile. Ele se dezvoltă pe versantul stâng, acolo unde Pârâul Tare și Pârâul Hodoabei, dar și alte organisme de drenaj s-au subteranizat, generându-le. De-a lungul celor 2 km de defileu se deschid 34 de cavități.
- Munții Parâng – fac parte din Carpații Meridionali, grupa muntoasă Parâng-Şureanu-Lotrului, fiind cel mai mare ca suprafață dintre masivele muntoase ale României. Sunt delimitați la vest de Valea Jiului, iar la est de râul Olteț și râul Lotru. La nord sunt delimitați de Munții Şureanu, prin valea râului Jiul de Est Spre sud, delimitarea este făcută de șirul depresiunilor Novaci și Baia de Fier.
Acestea sunt doar trei locații de team building care sunt relativ aproape de Timișoara. În afară de astea, ai posibilitatea să alegi și Valea lui Liman, Zolt, Cuied, Râul de Mori sau Cinciș. Consulta-te cu echipa ta și mai apoi cu echipa celor de la Vertical Adventure, pentru a stabili un plan care să fie avantajos pentru fiecare dintre voi.