Ești alergic la parfumuri puternice? 7 moduri de a le evita

Parfumurile se găsesc în multe produse pe care le folosim zilnic. Pe lângă apa de toaletă sau de parfum care ne completează fiecare outfit, acestea se găsesc și în creme, șervețele, produse de make-up, antiperspirante și detergenți. Pe de altă parte, chiar dacă ai grijă să eviți toate aceste produse, nu poți controla parfumurile din aer în locurile publice. 

5 servicii de care pot beneficia rezidenții unui cămin de bătrâni

Odată cu înaintarea în vârstă, oamenii încep să sufere diverse probleme de sănătate și cu greu se mai pot descurca singuri, așadar au nevoie de îngrijiri speciale. Uneori, acestea pot fi dificil de acordat la domiciliu, așa că membrii familiei sunt puși în fața unei decizii dificile: ar trebui să apeleze la serviciile unui cămin de bătrâni?

20 de mituri dezmințite despre COVID-19

De la ceea ce părea o răceală ușoară ce se instala în provincia Wuhan, China, în decembrie 2019, și până la pandemia ce a resetat, în mai puțin de 3 luni, modul în care trăim, COVID-19, boala asociată noului coronavirus: SARS-CoV-2 (Sindrom Respirator Acut Coronavirus -2), ne-a schimbat complet viața și obiceiurile cotidiene.