Ard mai tare, mai curat, sunt mai ieftine şi mult mai uşor de depozitat şi folosit, aşa că de ce atât de puţini oameni folosesc brichete pentru a-şi încălzi casele?
Lemnele au început să fie din ce în ce mai scumpe în ultima vreme, iar deţinătorii de centrale pe lemne încep să nu-şi mai poată permite să se încălzească pe timpul iernii.
Fiind foarte populare în Europa şi totuşi nefolosite de mulţi utilizatori în special din Sud, cei care comercializează brichete rumeguş susţin că o dată ce ai încercat acest tip de combustibil pentru centrală, nu te vei mai chinui niciodată cu crăpatul, căratul şi depozitatul lemnelor de foc.
Tomibena – soluţia ta de încălzire cu peleţi şi brichete din lemn
Tomibena este o afacere din Suceava, mai exact din Vicov de Sus, ce îţi pune la dispoziţie o gamă diversă de produse ce pot fi livrate oriunde în ţară. Printre produsele comercializate găsim centrale pe lemne, peleţi, bricheţi, dar şi panouri solare.
Compania îţi pune la dispoziţie saci cu peleţi din fag şi molid la preţuri competitive, cu livrare GRATUITĂ oriunde în ţară. De asemenea, Tomibena îţi oferă posibilitatea de achiziţionare a pachetelor de brichete de rumeguş pentru centrale pe lemne.
Se recomandă ca peleţii şi bricheţii achiziţionaţi să fie depozitaţi în locaţii ferite de umezeală pentru a rezista în timp şi a avea eficienţa dorită.
Promisiunea garanţiei de la Tomibena: într-un termen de 60 de zile, chiar dacă ai folosit 5 saci din fiecare palet şi nu eşti mulţumit de marfă, Tomibena îţi ridică marfa pe cheltuiala proprie şi îţi înapoiază banii de urgenţă.
Ofertă: la un tir complet de 24 de peleţi achiziţionaţi, beneficiezi de 5% discount.
Mai multe informaţii găseşti pe www.tomibena.com. Pentru oferte speciale ocazionale şi alte noutăţi urmăreşte pagina de Facebook – Tomibena.
De ce să alegi brichete pentru alimentarea centralei tale?
Brichetele livrează în jur de 50% mai multă căldură pentru fiecare 5 lei cheltuiţi decât lemnele. De asemenea au un impact mai puţin nociv asupra mediului, fiindcă sunt realizate din deşeuri din lemn produse de mobilă sau alte afaceri ce se ocupă de prelucrarea lemului. Arderea lemnului este în general considerată o alternativă cu puţină emisie de dioxid de carbon în faţa combustibililor fosili, deoarece copacii absorb carbonul în timp ce cresc.
Producătorii de brichete iau rumeguşul şi alte tipuri de deşeuri din lemn, aplică o presiune extraordinară asupra lor şi creează brichetele. Acestea sunt aproape în întregime naturale. Vin într-o varietate de dimensiuni de la un număr de furnizori.
Sunt mai curate şi uşor de depozitat, şi ocupă în jur de jumătate din spaţiul pe care îl ocupă lemnele. Nu îţi va veni să crezi când vei vedea câtă căldură oferă.