Site icon AndreiCenuşă.ro

Afla cum sa te imbraci la nunta pentru a nu da gres!

Daca tocmai ai fost invitata la o nunta, trebuie sa stii ca este nevoie sa cunosti o serie de reguli pe care nu ar trebui sa le incalci niciodata pentru a fi o aparitie discreta si misterioasa in acelasi timp.

Echipa MAROKO va prezinta care sunt regulile de care ar fi bine sa tii cont cand te pregatesti sa mergi la o nunta in calitate de invitat:

Nu purta alb

Albul este specific miresei, deci nu va trebui sa porti niciodata alb la o nunta si nici culori precum crem, fildes, alb-unt sau alte nuante complementare albului. Singura exceptie in care poti face asta este aceea in care stii ca rochia miresei are o culoare neobisnuita. Ziua ai putea sa porti un costul din doua piese intr-o culoare deschisa, insa evita negrul cu desavarsire, lasandu-l pentru seara.

Nu investi foarte multi bani

Daca crezi ca evenimentul la care participi este unul foarte important pentru tine, iar unul dintre miri iti este ruda, allege o rochie mai deosebita, insa sfatul nostru este sa nu investesti foarte multi bani sis a te orientezi spre rochii online de dama ieftine. In principiu, daca vei alege rochii de ocazie ieftine nu iti va parea rau ca nu o mai poti purta decat de 2 ori. Rochiile de ocazie sunt purtate destul de putin, deci nu ar trebui sa investesti. Alege rochii simple, cu croi clasic care nu se vor demoda niciodata si care te vor scoate din impas atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci.

Nu te descoperi in exces!

Tine cont ca decolteurile indraznete, spatele gol si despicaturile laterale arata sensational, insa nu trebuie sa fii in centrul atentiei mai mult decat mireasa. Incearca sa te situezi undeva la mijloc, sa nu exagerezi cu elementele decoltate sis a apelezi la metode care te scot din anonimat, atat cat este necesar.

Fara haine de club sau de bal

Unele femei confunda notiunea de “nunta” cu cea de bal. Ei bine, atunci cand vine vorba despre o ceremonie este nevoie sa porti o tinuta de seara, iar rochia este o optiune chiar corecta. De asemenea, tinutele mulate, transparente, topurile care descopera abdomenul sau alte lucruri de genul acesta, nu au ce sa caute la nunta. Nunta este un eveniment cat de poate de formal, deci nu te imbraca cu haine care te aduc intr-o zona frivola.

Poarta ziua imprimeuri delicate sau culori vii precum roz somon, galben lamiae, verde-lavanda, albastru si alte culori pastelate pentru zi. In ceea ce priveste coafura, alege coafuri lejere, bucle lejere sau impletituri.

Comentează cu Facebook
Exit mobile version