Site icon AndreiCenuşă.ro

Fusion Towers – apartamente noi şi moderne în Iaşi

Apartamente-noi-iasi-Fusion-Towers

Fusion Towers este un ansamblu rezidenţial din Iaşi ce îţi pune la dispoziţie apartamente moderne în blocuri noi. Blocurile sunt construite în zone foarte bune ale Iaşiului, având acces la mijloace de transport în comun, parcare, dar şi parcuri pentru copii.

Conceptul Fusion Towers se bazează pe 6 avantaje extrem de importante pentru un potenţial cumpărător de apartament. Este vorba despre comunitate, siguranţa şi calitate, spaţiu şi confort, locaţie şi acces, spaţiu de joacă şi căi de acces. Apartamente noi în Iaşi la preţuri convenabile, cum n-ai mai văzut.

Unul dintre primele blocuri ce face parte din ansamblul rezidenţial Fusion Towers este blocul F1. Blocul F1 este alcătuit din 10 etaje şi conţine 46 de apartamente noi, moderne şi spaţioase care să se potrivească nevoilor fiecărui potenţial client. Apartamentele sunt cu 1 cameră, cu 2 camere şi cu 3 camere.

Pe www.fusion-tower.ro poţi găsi mai multe informaţii, poţi vedea schiţele fiecărui etaj în parte, dar şi a fiecărui apartament individual. Mai mult decât atât pe pagina destinată locaţiei poţi vedea exact locaţia în care se află ansamblul rezidenţial şi poţi să te direcţionezi către el direct din Google Maps.

Fusion Towers îţi pune la dispoziţie o gamă diversă de apartamente, existând modele mai mici şi mai mari pentru a mulţumi fiecare individ sau familie în parte, care îşi doreşte să locuiască într-un bloc nou, având parte de confort, spaţiu şi siguranţă. Există posibilitatea de a achiziţionare a unor apartamente de la 39 de metri pătraţi până la aproape 70 de metri pătraţi.

Mai jos găseşti planul 3D pentru 4 tipuri de apartamente ce vor fi amenajate în blocul F1:

Apartamentele arată foarte bine, sunt spaţioase şi cred că oricine şi-ar dori să locuiască într-un astfel de mediu. Pe website poţi accesa fiecare apartament în parte având acces la informaţii precum suprafaţa utilă, etajul la care se află, blocul, dar şi preţul acestuia. Mai mult decât atât Fusion Towers îţi oferă posibilitatea de a plăti prin rate la dezvoltator, dar şi credit bancar, în cazul în care nu ai posiblitatea de a plăti cash.

Câte ceva despre Iaşi

Iaşiul este municipiul de reşedinţă al judeţului cu acelaşi nume şi este un oraş tineresc, mare şi cu o creştere constantă în popularitate în ultimii ani. Este recunoscut ca fiind un oraş al afacerilor şi un oraş cu potenţial mai ales pe partea industriei de IT. Nenumărate multinaţionale şi-au făcut sedii în Iaşi externalizând servicii IT către întreaga lume.

În Iaşi găseşti o mulţime de restaurante şi localuri foarte populare în care să ieşi să mănânci sau să socializezi cu prietenii. De asemenea şi viaţa de noapte din Iaşi este una aclamată, existând multe cluburi şi localuri deschise nonstop pentru tinerii care îşi doresc să petreacă.

În concluzie este un oraş special în care merită să locuieşti.

Comentează cu Facebook
Exit mobile version