Site icon AndreiCenuşă.ro

Mănuși de protecție rezistente în orice condiții de muncă

Manusi de protectie

Mănușile sunt o parte integrantă a echipamentului de protecție care pot proteja mâinile, așa cum diferitele tipuri de încălțăminte sunt proiectate pentru a proteja picioarele.

Există o gamă largă de mănuși de siguranță care sunt potrivite pentru toate tipurile de sarcini. Mănușile de protecție sunt necesare pentru majoritatea mediilor de lucru din cauza mai multor motive.

Găsirea și folosirea mănușilor de siguranță potrivite este foarte importantă. Pentru a evita deteriorarea mănușilor, trebuie să le utilizezi pe cele mai potrivite pentru munca prestată. Pentru a te asigura că ești pe deplin protejat, fă-ți timp întotdeauna să examinezi mănușile înainte de a le pune pe mâini. Caută găuri, fisuri, tăieturi și orice alte forme de deteriorare care îți pot compromite siguranța. Dacă mănușile sunt deteriorate, nu trebuie să le porți ci să cumperi altele noi.

Poți achiziționa mănuși de protecție potrivite multor medii de lucru din magazinele online. Magazinul comercializează multe tipuri de mănuși cum ar fi: mănuși impregnate, mănuși speciale, mănuși electroizolante, mănuși de unică folosință, mănuși pentru temperaturi scăzute, mănuși speciale, mănuși antichimice, mănuși pentru temperaturi ridicate, mănuși din piele și mănuși din textil acoperit.

În magazin, mănușile impregnate au prețul cuprins între 1.92 lei și 107.16 lei. Ele aparțin producătorilor Ansell, ATG Intelligent Gloves, Cerva Romania SRL, OS, Safetech și sunt disponibile în mai multe culori și mărimi.

Mănușile antichimice au prețul cuprins între 2.91 lei și 66.49 lei. Ele aparțin producătorilor Ansell și Cerva Romania SRL.

Mănușile speciale se pot cumpăra la prețuri cuprinse între 2.54 lei și 824.14 lei. Ele sunt produse de Cerva Romania SRL și OS.

Mănușile electroizolante au prețul cuprins între 106.48 lei și 170.12 lei.

Mănușile de unică folosință produse de Ansell, Cerva Romania SRL și Stenso au prețuri cuprinse între 3.68 lei și 113.40 lei.

Mănușile pentru temperaturi scăzute pot avea prețul cuprins între 9.14 lei și 106.96 lei. Prețul celor pentru temperaturi ridicate variază între 12.80 lei și 309.73 lei.

Mănușile din piele pot fi achiziționate începând cu prețul de 6.11 lei până la 49.17 lei.

Mănușile din textil acoperit au prețul cuprins între 1.23 lei și 16.27 lei.

Toate prețurile expuse mai sus nu conțin TVA.

Poți cumpăra și alte tipuri de articole care fac parte din cadrul echipamentului de protecție cum ar fi: îmbrăcăminte, încălțăminte, căști, produse pentru protecția ochilor, a urechilor, a respirației, pentru lucru la înălțime și altele.

Toate articolele enumerate sunt protejate de un sistem avantajos de restituiri și reclamații. Ele sunt conforme cu standardele de referință corespunzătoare.

Consultă întreaga ofertă de mănuși de protecție care îți completează siguranța și protecția la locul de muncă din magazinul online și află mai multe detalii despre companie prin intermediul aceluiași site.

Comentează cu Facebook
Exit mobile version