Site icon AndreiCenuşă.ro

Ghid de cumparaturi la jocuri si console

Pachetele Xbox One

Pachete de console Xbox One.

Suntem in luna decembrie, ultima luna a anului 2014 si se apropie sarbatorile. Cu siguranta va ganditi ce ati putea sa cumparati celor dragi de Craciun. Poate aveti un copil caruia i-ar place foarte mult sa primeasca de la „mosu” o consola (acele jocuri moderne ce se leaga la TV). Pentru a face cea mai potrivita alegere trebuie sa fiti sfatuiti, fiindca nu puteti sa va aruncati direct in Mall sau magazinul din care vreti sa cumparati o consola, sa o luati de pe raft si s-o aruncati in cosul de cumparaturi.

Acum ca sarbatorile sunt in apropiere, cu siguranta magazinele fac tot felul de oferte atractive, ce va vor salva niste bani din cei pusi deoparte pentru cumparaturi. Cautati cele mai bune pachete de console sau cele mai bune oferte pentru jocuri sa le cumparati pentru voi sau pentru cineva drept cadou de Craciun? Ei bine v-as putea oferi cateva sfaturi in aceasta privinta.

Un lucru il stiti cu siguranta, si anume ca jocurile video sunt scumpe, mai ales raportat la salariile din Romania, insa sunt de multe ori oferte bune pregatite pentru buzunarele voastre. Indiferent ca esti in cautarea unui joc anume sau a unei console pachet sau bundle, cel mai important este sa iti acorzi putin timp in vederea cautarii acestora. Intotdeauna cand cauti in mai multe locuri vei avea doar de castigat.

Daca vreti sa cumparati un joc bun si nou, ei bine veti avea surpriza sa aflati ca e foarte scump, insa am o veste buna pentru voi, ci anume ca preturile la jocuri tind sa scada foarte repede. Asa ca nu va grabiti sa cumparati un anumit joc in a 2-a zi de la lansare, asteptati o perioada pentru a se racori preturile si veti vedea ca va veti bucura de joc la un pret mai scazut.

Lucrul pe care trebuie sa vi-l amintiti atunci cand sunteti in cautarea unei console, este ca ofertele dispar foarte repede. Pachetele de Playstation 4 cu jocuri, Xbox One cu jocuri sau chiar de WII U pot fi gasite la preturi foarte accesibile in anumite perioade. Daca vreti o consola insa nu aveti prea multi bani la dispozitie, incercati sa luati generatia anterioara, cum ar fi Playstation 3 sau Xbox 360, fiindca veti avea parte de o multime de jocuri. De asemenea trebuie sa va aduc la cunostinta faptul ca editiile limitate de console, cum ar fi cele de anumite culori sau cu anumite inscriptii vor fi mai scumpe, asa ca daca tineti consola sub televizor, nu are rost sa cheltuiti in plus.

Sfatul meu este sa incercati sa gasiti cea mai buna oferta la o consola si sa achizitionati cand sunt perioadele de sarbatori. Imi veti multumi atunci cand veti vedea ce preturi vor fi la console dupa ce trec sarbatorile.

Comentează cu Facebook
Exit mobile version