Site icon AndreiCenuşă.ro

Vacanta pe bani putini in Sunny Beach

oferte-cazare-sunny-beach

Un studiu realizat de Post Office spune ca cei dornici de calatorii, insa care au un buget restrans, ar trebui sa se indrepte catre Sunny Beach, Bulgaria.

De fapt, pentru al saselea an consecutiv, aceasta destinatie s-a inscris in topul celor mai populare destinatii turistice din Europa. Sunny Beach se afla in partea sudica a Marii Negre si este unul din cele mai frumoase resorturi din Bulgaria, cu o intindere de aproape opt kilometri de nisipuri aurii. Situata la numai 30 km de aeroportul Bourgas, Sunny Beach devine destinatia perfecta, atat pentru familiile cu copii care cauta oferte cazare Sunny Beach rentabile, cat si pentru cei dornici de distractie, dar care au un buget restrans. Iar pentru ca tot am ajuns la distractie, trebuie mentionata viata de noapte uimitoare care se desfasoara in acest loc.

Daca esti in cautarea unui loc de distractie si te afli pe coasta bulgara a Marii Negre, nu calatori mai departe de Sunny Beach. In general, comparat cu Ibiza, acest loc aproape ca nu doarme niciodata. In afara de distractie, sa nu mai pomenim ca preturile sunt acceptabile. Iar plajele minunate fac ca intreaga ta experienta in Bulgaria sa fie una de neuitat. Dar pentru a da startul distractiei, ai nevoie de cateva ponturi unde ai putea sa iti faci de cap. De ajuns, pentru ca ti-am pregatit o lista a celor mai tari cluburi de noapte din Sunny Beach!

Unde poti sa te distrezi pe bani putini in Sunny Beach?

  1. Cacao Beach Club – Daca vreodata a existat un loc in Sunny Beach unde sa te simti exact ca in Ibiza, acela este Cacao Beach Club. Infiintat in 2003, a gazduit DJ-i internationali precum Victor Calderone, Audiobullys, Richie Hawtin, Mark Knight, Roger Sanchez, Swedish House Mafia si multi altii. In fiecare vara, de obicei in iulie si august, aici are loc Festivalul de Vara Solar.
  2. Mexo Beach Bar – Combinand designul african si latin american, acest bar pe plaja este situat in centrul statiunii Sunny Beach, chiar pe nisipul de aur. Cu uimitoare vederi la mare si servind o selectie de cocktail-uri delicioase, atunci cand nu dansezi pe beat-urile DJ-lor, lasa barbanii sa te rasfete cu unele din cele mai delicioase cocktail-uri disponibile in bar! Cabina uriasa cu acoperis de palmieri, decorata cu mobilier din lemn natural si piatra, este deschisa 24 de ore pe zi. Odata ce petrecerea se opreste si locul de intalniri face clic pe modul de zi, poti sa te bucuri de o cafea proaspata.
  3. Bedroom Beach – acesta este un club de noapte clasic si elegant, unde te poti bucura de soare si de un cocktail pe timp de zi. Sau unde poti dansa intreaga noapte. Barul de pe plaja are paturi si baldachine, dar si o piscina imensa unde te poti scalda pentru a racori spiritele. Multimea eleganta se bucura de muzica DJ-iurilor rezidenti si invitati. Totul este inconjurat de un interior extravagant, confectionat cu materiale naturale si o multime de verdeata.
  4. Amigo Bar – Lumina de neon din afara acestui bar popular, aflat la malul marii, si promisiunea de a tine distractia continua intreaga noapte face ca acest bar sa fie unul din preferatele turistilor. De la ora 21:00 si pana la rasaritul soarelui asteapta-te la o multime de spectacole tematice precum Piratii din Caraibe pana la Michael Jackson si Madonna. Staff-ul te va mentine hidratat cu peste 200 de cocktail-uri dintre care poti alege.
  5. Iceberg Cph Club – are o petrecere tematica diferita in fiecare seara, avand atat oaspeti, cat si DJ care sa anime oamenii. Clubul este situat in inima orasului si este considerat unul din cele mai importante cluburi de noapte din statiune. Multimea consta, in principal din vizitatori olandezi, britanici si germani, dar vei gasi si o multime de romani gata sa petreaca pe un buget restrans!

Comentează cu Facebook
Exit mobile version