CINE SUNT EU?


Un TÂNĂR AMBIȚIOS, în căutarea drumului spre SUCCES………..

Ştii cum defineşti un personaj pasionat? Cred că ăsta sunt eu: implicat 100% în ceea ce fac. Scriu din pură placere, cu drag pentru cei care au rabdarea de a urmări articolele mele şi mă ocup de crearea de website-uri ca şi cum ar fi ale mele, urmând să le promovez aducându-le în faţa clienţilor.

Sunt pasionat de Online Marketing, învăț constant noi modalități de a-mi promova clienții și dezvolt canale de comunicare eficiente.

Mă ocup de Creare Website-uri, Comerţ Electronic, dar şi Promovare Online, ajutând afacerile să se extindă şi să-şi crească vânzările cu ajutorul serviciilor oferite de către mine.

Dacă doreşti să apelezi la serviciile mele, accesează www.webcen.ro.

În anul 2018, am decis să mă implic şi în viaţa politică, dorindu-mi o schimbare pentru Rădăuți. În momentul de față sunt Secretar General în cadrul organizației TNL Rădăuți și plănuiesc să excelez în cariera politică.

Fiind originar din Rădăuţi, îmi doresc să dezvolt şi să finalizez cât mai multe proiecte care să fie în avantajul Rădăuţenilor. Ţine minte: TINERII DE AZI SUNT VIITORUL DE MÂINE !

Ai o intrebare?

Ai nevoie de crearea unui website, eşti interesat de realizarea unui logo, promovarea afacerii tale, vrei să mă cunoşti sau ai nevoie de un articol pe AndreiCenusa.ro?