Blogul AndreiCenusa.ro oferă posibilitatea de redactare şi/sau publicare de articole publicitare. 

Despre AndreiCenusa.ro

Blogul AndreiCenusa.ro are peste 800 de articole publicate din domenii precum: afaceri, casă şi grădină, divertisment, evenimente, fashion, marketing, sănătate, sport, tehnologie, turism, tutoriale şi multe altele. Mai mult decât atât blogul se concentrează pe dezvoltarea afacerilor şi evenimentelor locale din zona Rădăuţi – Suceava, promovând afaceri din Suceava, evenimente din Suceava, dar şi evenimente din Rădăuţi.

Blogul are o vechime de 9 ani, astfel că deţin o experienţă vastă în domeniul blogging-ului folosindu-mă de abilităţile de Content Writer şi SEO Expert dobândite de-a lungul timpului. Majoritatea articolelor scrise au peste 500 de cuvinte şi sunt optimizate pentru motorul de căutare Google. Peste 300 de articole din acest blog sunt publicitare sau au scopul de promovare indirectă a unor afaceri. Peste 4000 de utilizatori accesează şi citesc lunar blogul AndreiCenusa.ro.

Articolele redactate şi publicate pe AndreiCenusa.ro sunt realizate în urma unei documentări desăvârşite şi cu o atenţie la detalii corespunzătoare. De asemenea, articolele publicate pe blog vor fi şi distribuite ulterior pe pagina de Facebook oficială a blogului ce are peste 1500 de urmăritori în momentul de faţă.

Citeşte câte ceva despre mine, pentru a vedea cine este omul din spatele cuvintelor de pe acest blog.

Redactare şi publicare articole publicitare

Publicitate pe AndreiCenusa.ro

Dacă eşti interesat să apari şi tu sau afacerea ta într-unul dintre articolele de pe acest blog, contactează-mă pentru a-ţi trimite o ofertă.

Accept articole şi advertoriale din aproape orice domeniu, dar pentru a fi sigur, întreabă-mă înainte.

Trimite-mi un e-mail pe office@andreicenusa.ro cu următoarele detalii:

  • Website-ul afacerii pe care doreşti s-o promovezi;
  • Doreşti să îţi scriu eu un articol sau doreşti să publici un articol gata scris?
  • Numărul minim de cuvinte pe care ar trebui să-l aibă articolul, cuvintele cheie şi linkurile care să fie incluse.

Pe lângă acest blog, îţi mai pot oferi posiblitatea de redactare şi publicare a articolelor pe structuri de presă sau alte bloguri, dar te pot ajuta şi cu o campanie de SEO. Tot ceea ce trebuie să faci este să îmi spui ce ai nevoie şi eu îţi stau la dispoziţie.