Site icon AndreiCenuşă.ro

Essiac, un supliment natural care poate inlocui medicamentele clasice

essiac

Tot mai multi dintre noi se plang in acesti ani de o scadere a tariei sistemului imunitar, punand aceasta problema pe seama oboselii si a stresului tot mai prezent in vietile noastre. Tulburarile cronice sunt o realitate, iar asta nu o poate contrazice nimeni.

In cazul in care si voi sunteti in cautarea unor remedii naturiste in dauna medicamentelor clasice pe care le stim cu totii, venim astazi in intampinarea voastra cu o recomandare. Este vorba despre Essiac, un produs natural in stare lichida, a carei reteta dateaza inca din 1922. Produsul poate fi cumparat de pe portalul online bioo.ro, probabil cel mai cunoscut magazin de produse bio din Romania.

Essiac nu este un produs prea vechi pe piata din Romania, fiind adus recent datorita parerilor foarte bune pe care le au cei din afara. Romanii care au testat pana acum Essiac se declara multumiti, spunand ca nu mai au nevoie de medicamente clasice. Asa cum spuneam, Essiac este un produs natural, realizat din extractul a patru plante. Scopul lui principal este acela de a reduce manifestarile unei game large de tulburari cronice. Datorita formei lichide in care se afla, Essiac poate fi asimilat mai usor de organism, fiind astfel mai eficient.

Se spune ca Essiac functioneaza precum un detoxifiant, contribuind astfel la acest proces de detoxifiere de la nivelul sangelui, plamanilor, ficatului, limfei sau rinichilor. Totodata, Essiac ajuta la eliminarea mai rapida a toxinelor si a metalelor grele din organism. Atat sistemul endocrin, cat si tiroida, splina, ficatul, pancreasul si vezica biliara pot functiona mai bine odata de Essiac este administrat. Iar asta o pot spune si cei care au folosit deja acest Essiac, acestia simtindu-se mai bine si nemaiavand nevoie de medicamente clasice.

Tot pentru un sistem imunitar mai puternic este recomandata si mierea de Manuka, o miere cu efecte mult mai puternice in comparatie cu cea clasica. Aceasta miere de Manuka este de o culoare mai inchisa si are in compozitia sa peroxid de hidrogen, metilglioxal si dihidroxiacetona, substante chimice cu actiune antimicrobiana ridicata. Mierea de Manuka nu numai ca poate contribui la intarirea sistemului imunitar, insa poate ameliora problemele dentare sau gingivita, durerile de gat, sinuzita cronica sau tusea. Totodata, mierea de Manuka poate contribui la ameliorarea refluxului si dezechilibrelor de la nivelul sistemului digestiv.

Bineinteles, acestea nu sunt singurele proprietati pe care le are mierea de Manuka. Pentru a va convinge de importanta ei va mai putem spune ca ajuta, spre exemplu, la imbunatatirea calitatii somnului. De asemenea, tot cu ajutorul acestui produs puteti reduce caderea parului sau matreata.

Mai multe informatii gasiti pe bioo.ro, unul din cele mai mari magazine online cu produse bio.

Comentează cu Facebook
Exit mobile version