Romania oamenilor din strada !

Se pare ca intreaga tara reuseste sa se mobilizeze. Daca alaltaieri au iesit foarte multi oameni din intreaga tara in strada, dar mai ales din Bucuresti, dar si din diaspora, inca stam bine.  Aseara inca s-a facut o mobilizare generala si mii de oameni din intreaga tara, dar si din afara au iesit in strada pentru Romania.

Manastirea Banceni din Ucraina

Saptamana trecuta, mi-am facut timp si alaturi de familie, am reusit sa parcurg un traseu nu foarte lung, trecand granita si ajungand la Manastirea Banceni. Aceasta Manastire se afla in Ucraina si multa lume vorbeste despre cat de frumos este acolo.

Linistea din timpul Iernii

In aceasta noapte a nins putin, de aceea in momentul in care am iesit afara si am vazut ca s-a asternut un semi strat de zapada, m-am gandit bineinteles sa scriu un articol despre acest lucru. Se pare ca atunci cand prima zapada se asterne pe pamant, lumea tinde sa se linisteasca.

Vreme ingrozitoare in tara

Dupa cum bine stiti s-a anuntat la televizor saptamana trecuta ca vremea se va inrautati in toata tara. Coduri galbene au fost anuntate in aproape toata tara, iar judetul Suceava, judetul in care se afla micul orasel Radauti, din care ma trag a fost vizat.