Campionatul Naţional de Muay Boran, Freestyle K1 şi Cupa Bucovinei de Freestyle Kickboxing la Rădăuţi

Cu ajutorul Asociaţiei Clubului Sportiv Dragon Team Bucovina şi sprijinul Federaţiei Române de Freestyle Kickboxing se vor organiza la Rădăuţi „Campionatul Naţional de Muay Boran„, „Campionatul Naţional de Freestyle K1” şi „Cupa Bucovinei de Freestyle Kickboxing” pe 1 şi 2 Iunie 2018.

DSR Tuning Show, un succes pentru Rădăuţi în evenimentele de tuning

Weekendul trecut a avut loc un eveniment caritabil dedicat maşinilor tunate din România, şi anume prima ediţie de DSR Tuning Show. Evenimentul a avut loc în parcarea centrală a municipiului Rădăuţi, a început pe sâmbătă pe 09.09.2017 la orele 14:00 şi s-a încheiat duminică pe 10.09.2017 la ora 18:00.

Protestul continuă la Suceava

După ce Klaus Iohannis s-a intâlnit cu avocatul poporului în speranța că va rezolva ceva și pare a-și da silința să fie alături de popor, a ieșit în public și prea iubitul nostru Dragnea care a vorbit o oră și ceva împreuna cu domnul Grindeanu în direct fără nici un semn susținându-și în continuare părerile.

Radauteanul Cosmin Lupu lupta in Superkombat

Dupa cum multi dintre voi stiti, eu sunt nascut in Radauti, insa locuiesc in Suceava. Cu toate acestea nu am uitat si nu o sa uit niciodata de unde am plecat. Radautiul a fost si cred ca este un oras destul de ciudat avand in vedere problemele pe care le are, insa cu toate acestea avem multi oameni care au pornit de acolo cu care putem sa ne mandrim. Am copilarit si ne-am distrat acolo, insa vine momentul in care trebuie s-o luam pe drumul nostru si asa am facut cu totii.

Suceava da dovada de solidaritate

Stiti cu totii ce se intampla in aceasta tara si ce evenimente au avut loc la Bucuresti, imediat dupa tragedia #colectiv. Protestele de la Bucuresti nu au fost in zadar, am reusit sa obtinem o mica victorie. Victoria de care vorbeam sta in demisia lui Victor Ponta din functia de Premier(Puie Monta) si cea a lui Piedone din functia de primar, dar si cea a guvernului, fapt foarte important pentru noi.