Trei motive pentru care il recomand pe George Sandu – fotograf profesionist

Nuntile reprezinta evenimentele cele mai speciale din viata viitorilor miri, de aceea ele sunt organizate cu cea mai mare atentie si meticulozitate – de la invitatii, pana la alegerea bisericii in care va avea loc ceremonia religioasa, a restaurantului unde va avea loc petrecerea de dupa si chiar si aranjamentele florale, alegerea fotografului si asa mai departe.

De ce este important transportul funerar?

Probabil ca intotdeauna vor fi lucruri si situatii ce ne vor complica viata si ne vor aduce anumite necazuri, insa nimic din toate intamplarile cu aspect negativ nu se pot compara cu o pierdere. Si fie ca vorbim de o pierdere importanta din familie, fie ca vorbim de un prieten sau amic, durerea este prezenta si exista in oricare dintre situatiile prezentate.

Petreceri de copii in functie de varsta

Organizarea unei petreceri poate sa fie destul de solicitanta pentru parintii care nu stiu inca ce fel de activitati sa aleaga pentru aniversarea copilului lor. Varsta sarbatoritului este un factor foarte important pe care trebuie sa il luam in considerare inainte de a planifica o aniversare.