16 modalitati de racoare

Cu totii asteptam cu nerabdare zilele lungi si soarele arzator de vara. Dar ce zici de noptile nedormite din cauza caldurii, in care transpiri in continuu ? Aceasta este intr-adevar o problema. Daca un ventilator, aerul conditionat sau deschiderea unui geam nu functioneaza, aveti mai jos 16 modalitati prin care va puteti racori.

Cere fisiere prin Dropbox

Dropox, tocmai a facut mai usor ca oamenii ce nu au un cont, sa distribuie fisiere prin intermediul serviciului oferit de program. Serviciul de depozitare a fisierelor a scos o noua unealta, numita file request, ce face mult mai usor pentru utilizatori sa ceara un anumit tip de fisier prin intermediul indivizilor si grupurilor, indiferent daca acestia au sau nu un cont pe Dropbox.

Rezolva problema internetului

Astazi majoritatea lucrurilor tin de internet. Sa stai conectat s-a dovedit a fi o parte importanta din viata cotidiana. Atunci cand iti pica conexiunea, ti-ai dori cu siguranta sa ai un ghid la indemana ce te poate ajuta sa faci internetul sa mearga din nou cat mai repede posibil.

Upgradeaza-ti PC-ul cu Windows 10

Daca astepti cu nerabdare noul sistem de operare a celor de la Windows, noul Windows 10, se pare ca asteptarea aproape a luat sfarsit. Sfarsitul lunii iulie pare sa fie perioada de lansare pentru noul OS, cu partenerul de hardware AMD dezvaluind accidental acest lucru. Acest lucru inseamna ca mai avem putin timp pana ne vom bucura de noul Windows.

Trimite mesaje directe pe Twitter

Una dintre ultimele miscari de „atac” pentru a-si multumi utilizatorii a celor de la Twitter, este implementarea caracteristicii care permite utilizatorilor sa trimita mesaje direct catre alti utilizatori. O caracteristica foarte dorita de comunitatile Twitter.