Cum să îți începi propriul podcast: ce trebuie să știi despre podcast, cum alegem invitații, aparatura necesară și promovarea

Într-o lume digitală într-o continuă schimbare, podcasturile sunt unul dintre cele mai populare modalități prin care oamenii se conectează cu audiențele lor. Deși poate fi intimidant să te apuci de propria ta emisiune de podcast, acest proces nu trebuie să fie îngrozitor. 

Cum să-ți verifici mașina înainte de drum: 7 sfaturi

Planifici să mergi într-o călătorie mai lungă cu mașina? Înainte de a porni la drum, asigură-te că totul o să decurgă perfect și că nu vei întâmpina niciun fel de probleme tehnice. Deși este recomandat să-ți verifici autoturismul constant, atunci când pleci într-o deplasare departe de casă de preferat ar fi să efectuezi o verificare amănunțită.

Review produs Huawei MatePad 11, tableta care m-a convins

După ce am avut în urmă cu câţiva ani, la apariţia pe piaţă a tabletelor, o experienţă mai puţin fericită cu un astfel de device în sensul că nu am reuşit să îl utilizez la nimic mai mult decât browsing pe internet şi jocuri, am hotărât anul acesta să mai ofer o a doua şansă tabletelor şi să analizez oferta existentă acum pe piaţă, să văd ce anume s-a mai îmbunătăţit şi dezvoltat ca funcţionalităţi.

Evoluţia laptopurilor în ultimii 20 de ani

Îmi amintesc cu drag de momentul anului 2006, când m-am angajat pentru prima dată după terminarea facultăţii de Automatizări şi Calculatoare şi am achiziţionat primul laptop. Eram fascinat de portabilitate în primul rând, deoarece telefoanele mobile smartphone nu existau pe atunci. De atunci am rămas un fan declarat al laptopurilor şi a fost mereu staţia mea de lucru.