Restaurantul meu a mers din ce în ce mai bine în ultima vreme. Cu ajutorul stelelor michelin primite recent, pot spune că am beneficiat de o mulțime de invitați, printre care și VIP-uri. Da, ați auzit bine, cu o săptămână în urmă Gigi Becali împreună cu soția sa au mâncat în restaurantul meu.
Îmi merge din ce în ce mai bine cu afacerea pe care am pus-o pe pipicoare cu doar 5 ani în urmă și nu cred că mă pot simți mai împlinit decât acum. Am recrutat noi oameni, bucătari chefi faimoși și restaurantului meu nu îi lipsește nimic să se bucure de succes continuu.
Oamenii s-au obișnuit să mănânce la mine, să-și facă zilele onomastice la mine, ba mai mult decât atât să vadă meciurile la o carafă de vin la mine. Când joacă echipa mea preferată FCSB, chiar și eu mă alătur celor care privesc cu admirație meciurile și îi fac să se simtă ca acasă.
Pot spune că satisfacția mea de astăzi se datorează faptului că văd că afacerea mea funcționează și lumea vorbește numai lucruri bune despre restaurantul meu, însă și faptului că domnul Gigi Becali, celebritatea mea favorită și în același timp și fondatorul echipei mele de fotbal favorite FCSB, a făcut o programare pentru o cină romantică împreună cu soția sa săptămâna trecută.
După ce a făcut rezervarea, eu și echipa mea am intrat în alarmă. Un lucru bun era faptul că achiziționeasem recent o „unealtă” care mă ajută și mai mult la prepararea gustărilor pe care le servesc în restaurant. Este vorba de noua presă de ulei YODA HOME PRO. Cu ajutorul acesteia pot să gătesc cu un ulei extra-virgin rezultat dintr-un ingredient dorit.
După ce am ales ingredientul din care îmi doresc să extrag acel ulei pur, nerafinat, virgin care păstrează toate acele substanțe nutritive, îl introduc în presă și în maxim 5 minute beneficiez de el și îl pot folosi în cadrul mâncării pregătite.
Presa a fost achiziționată de pe magazinul profistore.ro și se afla la promoție în momentul în care am cumpărat-o.
Am folosit arahide pentru a obține un ulei presat la rece, pe care l-am folosit în preparatul meu pregătit pentru domnul Gigi Becali.
Probabil te gândești ce aș fi putut găti cu ajutorul uleiului de arahide. Ei bine, împreună cu echipa mea de chefi am pregătit un somon la tavă cu mămăliguță, ce a fost gătit în ulei de arahide.
Imediat ce a sosit Gigi Becali cu soția bineînțeles că l-am primit personal în restaurant și i-am arătat masa pe care o aveam rezervată pentru el. Pregătisem mediul potrivit pentru o cină romantică cu o față de masă bine aleasă, lumânări și muzică ambientală potrivită.
Le-am adus acestora un vin rose vechi și foarte bun din beciul restaurantului și l-am servit cu somonul la tavă cu mămăliguță, pregătit într-un stil moldovenesc ca în Bucovina, locul din care provin.
Acesta m-a felicitat înainte să plece și mi-a strâns mâna oferindu-mi 2 bilete la următorul meci cu FCSB, drept mulțumire pentru servirea excelentă de care a avut parte și preparatul impresionant pe care l-a savurat până la ultima bucățică. Ce îmi puteam dori mai mult de la viață?
Articolul a fost scris în cadrul SuperBlog 2017.